ECONOMY LINE

image002
Klik hier

Economy-line ronde trampolines

 

De ronde economy-line trampolines zijn instapmodellen. Prijs & kwaliteit in verhouding. Uiteraard hanteren we voor het frame een minimale staaldikte van 2,1 mm. Deze dikte is minimaal vereist om een stevige, en daardoor veilige trampoline te produceren. Tevens zijn de poten van de trampoline verstelbaar, dat wil zeggen dat er eenvoudig een stuk frame tussenuit gehaald kan worden door een drukknopsysteem (net als bij een stofzuiger), waardoor de hoogte van de trampoline lager wordt, wat prettig is voor het ingraven van de trampoline. Uiteraard zijn alle materialen weerbestendig.

 

 

PRO-2 RONDE TRAMPOLINES

Powerjumper rond stand.
Klik hier

PRO-2 ronde trampolines

 

De pro-2 is de absolute toplijn onder de ronde trampolines. Pure kwaliteit die zich vertaalt in een groot aantal veren, een superdik randkussen en een 'rok'. De garantie voor ultiem speelgenot en absolute veiligheid.

RONDE ORIGINAL TRAMPOLINES

image006
Klik hier

Ronde Original trampolines

De ronde heavy Duty trampolines zijn gelijk aan de standaard trampolines. Alleen het randkussen van deze trampolines is maar liefst 3 cm. dik en voorzien van een zeer zware PVC hoes vergelijkbaar met vrachtwagenzeil. Uiteraard zijn ook deze trampolines gekeurd volgens  “Besluit Veiligheid Attractie & Speeltoestellen”. De staaldikte van deze trampoline is 2.1 mm. gegalvaniseerd aan binnen en buitenzijde, waardoor een oerdegelijk en ijzersterk frame ontstaat. De veren van deze trampoline zijn conisch gevormd, wardoor een optimaal springkarakter verkregen wordt. Uiteraard zijn ook alle onderdelen van weerbestendige materialen vervaardigd, waardoor jarenlang springplezier gegarandeerd wordt. Tevens zijn de poten van de trampoline verstelbaar, dat wil zeggen dat er eenvoudig een stuk frame tussenuit gehaald kan worden door een drukknopsysteem (net als bij een stofzuiger), waardoor de hoogte van de trampoline lager wordt, wat prettig is voor het ingraven van de trampoline.

PRO-LINE TRAMPOLINES

Pro Line
Klik hier

Pro-Line ronde trampolines

De ronde pro-line trampolines zijn wellicht de meest degelijke en sterkste trampolines die op de markt te krijgen zijn. Het (top)frame heeft een buisdiameter van maar liefst 48 mm. en een staaldikte van 2.1 mm. Uiteraard is dit staal ook aan de binnen en buitenkant gegalvaniseerd. Het randkussen van deze trampolines is ruim 2 cm. dik en voorzien van een zeer zware PVC hoes vergelijkbaar met vrachtwagenzeil. De conisch gevormde veren zijn hoger in aantal en speciaal ontwikkeld voor het gebruik van tuintrampolines. Ze hebben een extra zware behandeling ondergaan om alle weersomstandigheden jarenlang te kunnen doorstaan. Tevens zijn de poten van de trampoline verstelbaar, dat wil zeggen dat er eenvoudig een stuk frame tussenuit gehaald kan worden door een drukknopsysteem (net als bij een stofzuiger), waardoor de hoogte van de trampoline lager wordt, wat prettig is voor het ingraven van de trampoline Uiteraard zijn ook deze trampolines gekeurd volgens “Besluit Veiligheid Attractie & Speeltoestellen”. Kortom, een trampoline ontwikkeld op kwaliteit, duurzaamheid en perfecte springeigenschappen.

RECHTHOEKIGE STANDAARD TRAMPOLINE

Hercules Stand.
Klik hier

Standaard rechthoekige trampolines

De rechthoekige standaard trampolines hebben een staaldikte van 2,1 mm. gegalvaniseerd aan binnen en buitenzijde, waardoor een oerdegelijk en ijzersterk frame ontstaat. De veren van deze trampoline zijn conisch gevormd, waardoor een optimaal springkarakter verkregen wordt. Het randkussen zorgt voor een veilige afdekking van de veren. Het randkussens is aan de  onderzijde gemaakt van PVC, aan de bovenzijde is hij zwaarder en van beter materiaal gemaakt (nl PE). De foamdikte is 20 mm.Tevens zijn de poten van de trampoline verstelbaar, dat wil zeggen dat er eenvoudig een stuk frame tussenuit gehaald kan worden door een drukknopsysteem (net als bij een stofzuiger), waardoor de hoogte van de trampoline lager wordt, wat prettig is voor het ingraven van de trampoline. Uiteraard zijn ook alle onderdelen van weersbestendige materialen vervaardigd, waardoor jarenlang springplezier gegarandeerd wordt.

RECHTHOEKIGE TRAMPOLINE HEAVY DUTY

Hercules HD
Klik hier

Heavy Duty rechthoekige trampolines

De rechthoekige Heavy Duty trampolines hebben een staaldikte van 2,1 mm. gegalvaniseerd aan binnen en buitenzijde, waardoor een oerdegelijk en ijzersterk frame ontstaat. De veren van deze trampoline zijn conisch gevormd, waardoor een optimaal springkarakter verkregen wordt. Een zware PVC cover bedekt de 30 mm. dikke foam van het randkussen en zorgt voor een veilige afdekking van de veren. Tevens zijn de poten van de trampoline verstelbaar, dat wil zeggen dat er eenvoudig een stuk frame tussenuit gehaald kan worden door een drukknopsysteem (net als bij een stofzuiger), waardoor de hoogte van de trampoline lager wordt, wat prettig is voor het ingraven van de trampoline.Uiteraard zijn ook alle onderdelen van weersbestendige materialen vervaardigd, waardoor jarenlang springplezier gegarandeerd wordt. Uiteraard zijn ook deze trampolines gekeurd volgens “Besluit Veiligheid Attractie & Speeltoestellen”.

RECHTHOEKIGE TRAMPOLINES PRO-LINE

rechthoekigproline
Klik hier

Pro-Line rechthoekige trampolines

De rechthoekige pro-line trampolines zijn wellicht de meest degelijke en sterkste trampolines die op de markt te krijgen zijn. Het (top)frame heeft een buisdiameter van maar liefst 48 mm. en een staaldikte van 2.1 mm. Uiteraard is dit staal ook aan de binnen en buitenkant gegalvaniseerd. Het randkussen van deze trampolines is ruim 2 cm. dik en voorzien van een zeer zware PVC hoes vergelijkbaar met vrachtwagenzeil. De conisch gevormde veren zijn hoger in aantal en speciaal ontwikkeld voor het gebruik van tuintrampolines. Ze hebben een extra zware behandeling ondergaan om alle weersomstandigheden jarenlang te kunnen doorstaan. Tevens zijn de poten van de trampoline verstelbaar, dat wil zeggen dat er eenvoudig een stuk frame tussenuit gehaald kan worden door een drukknopsysteem (net als bij een stofzuiger), waardoor de hoogte van de trampoline lager wordt, wat prettig is voor het ingraven van de trampoline. Uiteraard zijn ook deze trampolines gekeurd volgens “Besluit Veiligheid Attractie & Speeltoestellen”. Kortom, een trampoline ontwikkeld op kwaliteit, duurzaamheid en perfecte springeigenschappen